0 items
Winkelwagen: €0.00
Attention!!! We don't ship drugs to the UK, Canada and United States! Prescription required for United States.

Tadalis Sx

  • Heb ik een voorschrift nodig? Om Tadalis Sx e kopen heeft u voorschrift nodig
  • Tadalis Sx
  • Werkende stof: Tadalafil
  • Vorm: pil
  • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
  • Bezorgtijd: pakketpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

  • Schaamt u zich om naar een dokter te gaan, of heeft u hier geen tijd voor?
  • Heeft u een recept nodig om Tadalis Sx te verkrijgen bij een apotheek in Nederland?
  • Weet u zeker dat het reactant "Tadalafil" in Tadalis Sx u gaat helpen in uw medische behandeling?
  • Zoekt u naar plekken om Tadalis Sx te kopen in Nederland?

U bent op de juiste plek! U kunt goedkope maar hoog-kwalitatieve Tadalis Sx kopen in Nederland op onze online apotheek - zonder-voorschrift.net. Wij verzenden anoniem, niet alleen naar Nederland maar ook naar andere landen op de wereld, bijv. ook naar de Verenigde Staten. Wij versturen de Tadalis Sx in een ondoorzichtig pakket.

Al onze pakketjes worden op tijd bezorgd. Houdt u er rekening mee dat de prijs per pil goedkoper is als u grotere hoeveelheden besteld, het kortingspercentage is gespecificeerd in het ‘Sie Sparen’ veldje. Als u Tadalis Sx voor meer dan €195,- besteld, dan vervallen de (wereldwijde) verzendkosten.

U kunt voor Tadalis Sx betalen op de beveiligde webpagina met ssl-verbinding (secure sockets layer) via elke internationale betalingskaart (Visa, Mastercard, American Express, Jcb kaart). De internet apotheek https://zonder-voorschrift.net/tadalis-sx-bestellen-nederland.html is 24u per dag bereikbaar. De gekwalificeerde klantenservice zal al uw Tadalis Sx-gerelateerde vragen beantwoorden.

Als u onze website zonder-voorschrift.net aanbeveelt aan uw vrienden in Nederland en in de Verenigde Staten, dan ontvangt u extra korting voor Tadalis Sx.

Als onze apotheek zonder-voorschrift.net u bevalt, dan kunt u de pagina delen door op de Google plus knop (G+) te drukken. Op deze manier ontvangt u extra korting voor de aankoop van Tadalis Sx.

Tadalis Sx is een geneesmiddel dat gebruikt wordt om erectiestoornissen te behandelen.
Tadalis Sx is een oraal geneesmiddel met een bewezen effectieve periode van maximaal 36 uur binnen 30 minuten. Hiermee kunt u kiezen voor de beste voor u en uw partner de tijd. Klinische tests hebben bewezen dat tadalis sx effectief is zonder dat een recept voor 88% van alle mannen genoeg is om een erectie te bereiken en te behouden voor de geslachtsgemeenschap rechtop. Hoewel tadalis sx aanwezig is en effectief zijn tot 36 uur in het lichaam, kan erecties alleen plaatsvinden met seksuele stimulatie, en alleen zo lang als gewenst, telkens voor maximaal 4 uur.
Dosering:
De maximale aanbevolen dosering is1 tablet eenmaal per dag .Tadalis Sx kunnen worden genomen tussen 30 minuten en 36 uur vóór de verwachte seksuele activiteit
. De aanbevolen maximale doseringsfrequentie is eenmaal per dag, maar ononderbroken dagelijks gebruik van tadalis sx wordt afgeraden.

Bijwerkingen:
Zoals alle geneesmiddelen kan leiden tot tadalis sx zonder recept weinig bijwerkingen. Het vaakst gebruikt in de studie waren de bijwerkingen hoofdpijn, myalgie (spierpijn), dyspepsie (maagklachten na het eten) en pijn in de rug. De ernst van deze bijwerkingen kunnen worden verminderd met lagere doses. De meeste patienten ervaren geen bijwerkingen.

Tadalis SX 20mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
20mg-180pillen €412.88 €2.29 €140.39 Gratis bezorging
20mg-120pillen €288.09 €2.40 €80.38 Gratis bezorging
20mg-90pillen €227.09 €2.52 €49.55 Gratis bezorging
20mg-60pillen €158.72 €2.65 €25.32  
20mg-30pillen €83.48 €2.79 €8.53  
20mg-20pillen €58.54 €2.93 €2.94  

Wij leveren met: