0 items
Winkelwagen: €0.00
Attention!!! We don't ship drugs to the UK, Canada and United States! Prescription required for United States.

Lamisil

  • Heb ik een voorschrift nodig? Om Lamisil e kopen heeft u voorschrift nodig
  • Lamisil
  • Werkende stof: Terbinafine
  • Vorm: pil
  • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
  • Bezorgtijd: pakketpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

  • Schaamt u zich om naar een dokter te gaan, of heeft u hier geen tijd voor?
  • Heeft u een recept nodig om Lamisil te verkrijgen bij een apotheek in Nederland?
  • Weet u zeker dat het reactant "Terbinafine" in Lamisil u gaat helpen in uw medische behandeling?
  • Zoekt u naar plekken om Lamisil te kopen in Nederland?

U bent op de juiste plek! U kunt goedkope maar hoog-kwalitatieve Lamisil kopen in Nederland op onze online apotheek - zonder-voorschrift.net. Wij verzenden anoniem, niet alleen naar Nederland maar ook naar andere landen op de wereld, bijv. ook naar de Verenigde Staten. Wij versturen de Lamisil in een ondoorzichtig pakket.

Al onze pakketjes worden op tijd bezorgd. Houdt u er rekening mee dat de prijs per pil goedkoper is als u grotere hoeveelheden besteld, het kortingspercentage is gespecificeerd in het ‘Sie Sparen’ veldje. Als u Lamisil voor meer dan €195,- besteld, dan vervallen de (wereldwijde) verzendkosten.

U kunt voor Lamisil betalen op de beveiligde webpagina met ssl-verbinding (secure sockets layer) via elke internationale betalingskaart (Visa, Mastercard, American Express, Jcb kaart). De internet apotheek https://zonder-voorschrift.net/lamisil-bestellen-nederland.html is 24u per dag bereikbaar. De gekwalificeerde klantenservice zal al uw Lamisil-gerelateerde vragen beantwoorden.

Als u onze website zonder-voorschrift.net aanbeveelt aan uw vrienden in Nederland en in de Verenigde Staten, dan ontvangt u extra korting voor Lamisil.

Als onze apotheek zonder-voorschrift.net u bevalt, dan kunt u de pagina delen door op de Google plus knop (G+) te drukken. Op deze manier ontvangt u extra korting voor de aankoop van Lamisil.

Terbinafine is een antimycoticum, een schimmeldodend middel dat zowel kan worden ingenomen als in zalven of crèmes kan worden toegepast.
Terbinafine kan worden voorgeschreven bij de meeste door schimmels of gisten veroorzaakte ziekten bij mens en dier, zoals dermatomycosen en onychomycose.

Huidinfecties zijn erg vervelend door de jeuk en roodheid die het veroorzaakt.Terbinafine is een ideaal middel om deze problemen tegen te gaan. Het werkt zowel tegen voetschimmel (zwemmereczeem) als schimmel op andere delen van de huid.

Ook bij nagelschimmel kun je terbinafine gebruiken. Nagelschimmel kan snel worden bestreden en worden snel weer gezond.

Dosering: 1 tablet 1 keer per dag. De behandelingsduur van 2 tot 12 weken

Generiek Lamisil 250mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
250mg-120pillen €511.13 €4.26 €178.86 Gratis bezorging
250mg-90pillen €402.32 €4.47 €115.21 Gratis bezorging
250mg-60pillen €281.62 €4.70 €63.09 Gratis bezorging
250mg-30pillen €150.86 €5.03 €21.67  

Wij leveren met: