0 items
Winkelwagen: €0.00
Attention!!! We don't ship drugs to the UK, Canada and United States! Prescription required for United States.

Kamagra Oral Jelly

  • Heb ik een voorschrift nodig? Om Kamagra Oral Jelly e kopen heeft u voorschrift nodig
  • Kamagra Oral Jelly
  • Werkende stof: Sildenafil (Sildenafil Citrate)
  • Vorm: Sachets
  • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
  • Bezorgtijd: pakketpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

  • Schaamt u zich om naar een dokter te gaan, of heeft u hier geen tijd voor?
  • Heeft u een recept nodig om Kamagra Oral Jelly te verkrijgen bij een apotheek in Nederland?
  • Weet u zeker dat het reactant "Sildenafil" in Kamagra Oral Jelly u gaat helpen in uw medische behandeling?
  • Zoekt u naar plekken om Kamagra Oral Jelly te kopen in Nederland?

U bent op de juiste plek! U kunt goedkope maar hoog-kwalitatieve Kamagra Oral Jelly kopen in Nederland op onze online apotheek - zonder-voorschrift.net. Wij verzenden anoniem, niet alleen naar Nederland maar ook naar andere landen op de wereld, bijv. ook naar de Verenigde Staten. Wij versturen de Kamagra Oral Jelly in een ondoorzichtig pakket.

Al onze pakketjes worden op tijd bezorgd. Houdt u er rekening mee dat de prijs per pil goedkoper is als u grotere hoeveelheden besteld, het kortingspercentage is gespecificeerd in het ‘Sie Sparen’ veldje. Als u Kamagra Oral Jelly voor meer dan €195,- besteld, dan vervallen de (wereldwijde) verzendkosten.

U kunt voor Kamagra Oral Jelly betalen op de beveiligde webpagina met ssl-verbinding (secure sockets layer) via elke internationale betalingskaart (Visa, Mastercard, American Express, Jcb kaart). De internet apotheek https://zonder-voorschrift.net/kamagra-jelly-bestellen-nederland.html is 24u per dag bereikbaar. De gekwalificeerde klantenservice zal al uw Kamagra Oral Jelly-gerelateerde vragen beantwoorden.

Als u onze website zonder-voorschrift.net aanbeveelt aan uw vrienden in Nederland en in de Verenigde Staten, dan ontvangt u extra korting voor Kamagra Oral Jelly.

Als onze apotheek zonder-voorschrift.net u bevalt, dan kunt u de pagina delen door op de Google plus knop (G+) te drukken. Op deze manier ontvangt u extra korting voor de aankoop van Kamagra Oral Jelly.

Kamagra Jelly is een medicijn dat onder andere de erectie bij mannen stimuleert. Kamagra Jelly , een middel ter versteviging van de erectie. De chemische structuur van kamagra jelly gelijkt op die van kamagra jelly , en ook de indicaties en contra-indicaties zijn gelijkaardig
Het werkingsmechanisme van kamagra jelly: drug verhoogt de hoeveelheid bloed stroomt in de penis. Het helpt een man om natuurlijke erectie veroorzaken.
Indicaties: erectiestoornissen van diverse oorzaken, impotentie.
Het is belangrijk te onthouden dat Kamagra Jelly alleen werkt als een man sexueel opgewonden is, omdat de chemische onderdelen waarvan het afhankelijk is deze alleen in het lichaam loslaat in een staat van opwinding. Het blijft ongeveer vier uur in het lichaam en het duurt slechts een uur voordat het actief wordt in het bloed. Kamagra Jelly kunt u niet vaker dan eenmaal per dag innemen en dient niet dagelijks te worden ingenomen.
Dosering:
Giet de gelei in een lepel en slikken. Smaken: mint, chocolade, banaan, sinaasappel, mango, aardbei, ananas en vanille. Meegenomen 15-20 minuten voor de geslachtsgemeenschap. Duur van de actie - 4-5 uur. Dagelijkse dosis is 50 mg als getolereerd en mag niet meer dan 100 mg. Mocht kamagra jellyniet vaker dan 1 keer per dag.
Contra-indicaties: overgevoeligheid, gelijktijdig gebruik van stikstofmonoxide donateurs of nitraten, in welke vorm. C zorg: hart-en vaatziekten, anatomische deformatie van de penis, sikkelcelanemie, multipel myeloom, leukemie, jeugd.

Kamagra Oral Jelly 100mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
100mg-120pillen €327.21 €2.73 €213.30 Gratis bezorging
100mg-90pillen €270.53 €3.01 €134.85 Gratis bezorging
100mg-60pillen €198.22 €3.30 €72.03 Gratis bezorging
100mg-30pillen €108.33 €3.61 €26.80  
100mg-20pillen €78.36 €3.92 €11.73  

Wij leveren met: