0 items
Winkelwagen: €0.00
Attention!!! We don't ship drugs to the UK, Canada and United States! Prescription required for United States.

Proscar

  • Heb ik een voorschrift nodig? Om Proscar e kopen heeft u voorschrift nodig
  • Proscar
  • Werkende stof: Finasteride
  • Vorm: pil
  • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
  • Bezorgtijd: pakketpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

  • Schaamt u zich om naar een dokter te gaan, of heeft u hier geen tijd voor?
  • Heeft u een recept nodig om Proscar te verkrijgen bij een apotheek in Nederland?
  • Weet u zeker dat het reactant "Finasteride" in Proscar u gaat helpen in uw medische behandeling?
  • Zoekt u naar plekken om Proscar te kopen in Nederland?

U bent op de juiste plek! U kunt goedkope maar hoog-kwalitatieve Proscar kopen in Nederland op onze online apotheek - zonder-voorschrift.net. Wij verzenden anoniem, niet alleen naar Nederland maar ook naar andere landen op de wereld, bijv. ook naar de Verenigde Staten. Wij versturen de Proscar in een ondoorzichtig pakket.

Al onze pakketjes worden op tijd bezorgd. Houdt u er rekening mee dat de prijs per pil goedkoper is als u grotere hoeveelheden besteld, het kortingspercentage is gespecificeerd in het ‘Sie Sparen’ veldje. Als u Proscar voor meer dan €195,- besteld, dan vervallen de (wereldwijde) verzendkosten.

U kunt voor Proscar betalen op de beveiligde webpagina met ssl-verbinding (secure sockets layer) via elke internationale betalingskaart (Visa, Mastercard, American Express, Jcb kaart). De internet apotheek https://zonder-voorschrift.net/proscar-bestellen-nederland.html is 24u per dag bereikbaar. De gekwalificeerde klantenservice zal al uw Proscar-gerelateerde vragen beantwoorden.

Als u onze website zonder-voorschrift.net aanbeveelt aan uw vrienden in Nederland en in de Verenigde Staten, dan ontvangt u extra korting voor Proscar.

Als onze apotheek zonder-voorschrift.net u bevalt, dan kunt u de pagina delen door op de Google plus knop (G+) te drukken. Op deze manier ontvangt u extra korting voor de aankoop van Proscar.

Finasteride wordt gebruikt voor het behandelen van bepaalde vormen van mannelijke kaalheid (androgene alopecia) bij mannen. Het wordt ook gebruikt om symptomen van goedaardige prostaatvergroting (BPH) bij mannen te behandelen die een vergrote prostaat hebben.
Finasteride kan de grootte van de prostaat bij mannen met goedaardige prostaatvergroting (BPH) verkleinen.
Finasteride is niet bestemd voor gebruik bij vrouwen.

Neem finasteride tabletten oraal in. Slik de tabletten met een glas water. U kunt dit geneesmiddel met of zonder voedsel innemen. Neem uw doses op regelmatige tijdstippen. Neem uw geneesmiddel niet vaker dan voorgeschreven.
Als u een dosering vergeet, neem deze dan zo snel mogelijk. Als u niet herinnert tot de volgende dag, neem dan enkel de dosis van die dag.
Bijwerkingen:
Bekende bijwerkingen zijn impotentie (bij 1,1% tot 18,5% van de gebruikers), uitblijven van de ejaculatie (7,2%), verminderd volume van het ejaculaat (0,9% tot 2,8%), verminderd libido (2,5%), gynecomastie (2,2%), erectiestoornissen (1.3%), ejaculatiestoornissen (1,2%) en pijn in de testikels. Daarnaast zou finasteride ook de kans op borstkanker kunnen verhogen. Permanente bijwerkingen worden Post-Finasteride Syndroom genoemd.

Finasteride maskeert het gebruik van anabole steroiden; het is dan ook een middel dat in de sport staat op de lijst van verboden middelen.

Generiek Proscar 5mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
5mg-360pillen €368.53 €1.02 €170.86 Gratis bezorging
5mg-180pillen €212.74 €1.18 €56.95 Gratis bezorging
5mg-120pillen €148.53 €1.24 €31.27  
5mg-90pillen €117.24 €1.30 €17.59  
5mg-60pillen €81.88 €1.37 €7.82  
5mg-30pillen €42.79 €1.43 €1.95  

Wij leveren met: