0 items
Winkelwagen: €0.00
Attention!!! We don't ship drugs to the UK, Canada and United States! Prescription required for United States.

Eriacta

  • Heb ik een voorschrift nodig? Om Eriacta e kopen heeft u voorschrift nodig
  • Eriacta
  • Werkende stof: Sildenafil (Sildenafil Citrate)
  • Vorm: pil
  • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
  • Bezorgtijd: pakketpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

  • Schaamt u zich om naar een dokter te gaan, of heeft u hier geen tijd voor?
  • Heeft u een recept nodig om Eriacta te verkrijgen bij een apotheek in Nederland?
  • Weet u zeker dat het reactant "Sildenafil" in Eriacta u gaat helpen in uw medische behandeling?
  • Zoekt u naar plekken om Eriacta te kopen in Nederland?

U bent op de juiste plek! U kunt goedkope maar hoog-kwalitatieve Eriacta kopen in Nederland op onze online apotheek - zonder-voorschrift.net. Wij verzenden anoniem, niet alleen naar Nederland maar ook naar andere landen op de wereld, bijv. ook naar de Verenigde Staten. Wij versturen de Eriacta in een ondoorzichtig pakket.

Al onze pakketjes worden op tijd bezorgd. Houdt u er rekening mee dat de prijs per pil goedkoper is als u grotere hoeveelheden besteld, het kortingspercentage is gespecificeerd in het ‘Sie Sparen’ veldje. Als u Eriacta voor meer dan €195,- besteld, dan vervallen de (wereldwijde) verzendkosten.

U kunt voor Eriacta betalen op de beveiligde webpagina met ssl-verbinding (secure sockets layer) via elke internationale betalingskaart (Visa, Mastercard, American Express, Jcb kaart). De internet apotheek https://zonder-voorschrift.net/eriacta-bestellen-nederland.html is 24u per dag bereikbaar. De gekwalificeerde klantenservice zal al uw Eriacta-gerelateerde vragen beantwoorden.

Als u onze website zonder-voorschrift.net aanbeveelt aan uw vrienden in Nederland en in de Verenigde Staten, dan ontvangt u extra korting voor Eriacta.

Als onze apotheek zonder-voorschrift.net u bevalt, dan kunt u de pagina delen door op de Google plus knop (G+) te drukken. Op deze manier ontvangt u extra korting voor de aankoop van Eriacta.

Eriacta is een medicijn dat onder andere de erectie bij mannen stimuleert. Eriacta , een middel ter versteviging van de erectie. De chemische structuur van eriacta gelijkt op die van eriacta , en ook de indicaties en contra-indicaties zijn gelijkaardig
Het werkingsmechanisme van eriacta: drug verhoogt de hoeveelheid bloed stroomt in de penis. Het helpt een man om natuurlijke erectie veroorzaken.
Indicaties: erectiestoornissen van diverse oorzaken, impotentie.
Het is belangrijk te onthouden dat Eriacta alleen werkt als een man sexueel opgewonden is, omdat de chemische onderdelen waarvan het afhankelijk is deze alleen in het lichaam loslaat in een staat van opwinding. Het blijft ongeveer vier uur in het lichaam en het duurt slechts een uur voordat het actief wordt in het bloed. Eriacta kunt u niet vaker dan eenmaal per dag innemen en dient niet dagelijks te worden ingenomen.
Contra-indicaties: overgevoeligheid, gelijktijdig gebruik van stikstofmonoxide donateurs of nitraten, in welke vorm. C zorg: hart-en vaatziekten, anatomische deformatie van de penis, sikkelcelanemie, multipel myeloom, leukemie, jeugd.
Dosering :
Neem dit geneesmiddel oraal in met een glas water. De dosis wordt meestal een uur voor seksuele activiteit ingenomen. U mag niet de dosis meer dan een keer per dag innemen. Neem uw geneesmiddel niet vaker dan voorgeschreven.
Een volwassen dosis - 50 mg 1 maal per dag. Kan de dosis worden verhoogd tot 100 mg of verlaagd tot 25 mg. De maximale dosis - 100 mg.

Eriacta 100mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
100mg-360pillen €351.78 €0.98 €452.29 Gratis bezorging
100mg-180pillen €184.26 €1.02 €217.77  
100mg-120pillen €131.78 €1.10 €136.24  
100mg-90pillen €105.53 €1.17 €95.48  
100mg-60pillen €80.41 €1.34 €53.60  
100mg-30pillen €47.46 €1.58 €19.54  
100mg-20pillen €36.48 €1.82 €8.19  

Wij leveren met: