0 items
Winkelwagen: €0.00
Attention!!! We don't ship drugs to the UK, Canada and United States! Prescription required for United States.

Levitra Original

  • Heb ik een voorschrift nodig? Om Levitra Original e kopen heeft u voorschrift nodig
  • Levitra Original
  • Werkende stof: Vardenafil
  • Vorm: pil
  • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
  • Bezorgtijd: pakketpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

  • Schaamt u zich om naar een dokter te gaan, of heeft u hier geen tijd voor?
  • Heeft u een recept nodig om Levitra Original te verkrijgen bij een apotheek in Nederland?
  • Weet u zeker dat het reactant "Vardenafil" in Levitra Original u gaat helpen in uw medische behandeling?
  • Zoekt u naar plekken om Levitra Original te kopen in Nederland?

U bent op de juiste plek! U kunt goedkope maar hoog-kwalitatieve Levitra Original kopen in Nederland op onze online apotheek - zonder-voorschrift.net. Wij verzenden anoniem, niet alleen naar Nederland maar ook naar andere landen op de wereld, bijv. ook naar de Verenigde Staten. Wij versturen de Levitra Original in een ondoorzichtig pakket.

Al onze pakketjes worden op tijd bezorgd. Houdt u er rekening mee dat de prijs per pil goedkoper is als u grotere hoeveelheden besteld, het kortingspercentage is gespecificeerd in het ‘Sie Sparen’ veldje. Als u Levitra Original voor meer dan €195,- besteld, dan vervallen de (wereldwijde) verzendkosten.

U kunt voor Levitra Original betalen op de beveiligde webpagina met ssl-verbinding (secure sockets layer) via elke internationale betalingskaart (Visa, Mastercard, American Express, Jcb kaart). De internet apotheek https://zonder-voorschrift.net/brand-levitra-bestellen-nederland.html is 24u per dag bereikbaar. De gekwalificeerde klantenservice zal al uw Levitra Original-gerelateerde vragen beantwoorden.

Als u onze website zonder-voorschrift.net aanbeveelt aan uw vrienden in Nederland en in de Verenigde Staten, dan ontvangt u extra korting voor Levitra Original.

Als onze apotheek zonder-voorschrift.net u bevalt, dan kunt u de pagina delen door op de Google plus knop (G+) te drukken. Op deze manier ontvangt u extra korting voor de aankoop van Levitra Original.

Vardenafil is een geneesmiddel voor de behandeling van erectiestoornis bij mannen. .
Vardenafil werkt sneller dan Brand Levitra en het is minder waarschijnlijk dat u visuele verstoring bijwerking heeft.
Vardenafil is een fosfodiesterase type 5 (PDE5)-inhibitoren: ze blokkeren de werking van dit enzym, dat cyclisch guanosinemonofosfaat (cGMP) afbreekt. cGMP ontstaat tijdens seksuele stimulatie en veroorzaakt een verslapping van de gladde spieren in de zwellichamen van de penis, en bij een hogere concentratie aan cGMP kan er meer bloed in de penis stromen en een betere erectie ontstaan. Het middel begint te werken 15 - 25 minuten na inname van een tablet en de werking duurt 4 - 5 uur.
Dosering:
Neem brand levitra tabletten oraal in met of zonder voedsel. De dosis wordt meestal ongeveer 1 uur voor seksuele activiteit ingenomen. Slik de tabletten met een glas water. Neem geen dubbele of extra dosering.

Neem geen brand levitra als u de volgende geneesmiddelen neemt: nitroglycerinee-type geneesmiddelen voor uw hart of pijn op de borst zoals amyl nitriet, isosorbidedinitraat, isosorbide mononitraat, nitroglycerine, ook al worden deze slechts af en toe genomen. Dit omvat een aantal recreatieve drugs die "poppers" genoemd worden, deze bevatten ook amyl nitraat en butyl nitraat.
Neem onmiddellijk contact op met uw arts als uw erectie langer duurt dan 4 uur of als deze pijnlijk wordt. Dit kan een teken zijn van priapisme en moet onmiddellijk worden behandeld om blijvende schade te voorkomen.
Bijwerkingen die meestal geen directe medische zorg nodig hebben (meldt deze aan uw arts of zorgverlener als deze blijven of hinderlijk zijn): blozen, hoofdpijn, indigestie, misselijkheid.

Brand Levitra 20mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
20mg-92pillen €292.07 €3.17 €281.94 Gratis bezorging
20mg-60pillen €211.40 €3.52 €162.96 Gratis bezorging
20mg-48pillen €188.06 €3.92 €111.43 Gratis bezorging
20mg-36pillen €156.57 €4.35 €68.05  
20mg-24pillen €116.27 €4.84 €33.47  
20mg-12pillen €63.97 €5.33 €10.90  

Wij leveren met: